Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Admirados Osos Suspensos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Zeledón passt de bal in één keer door. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal met de wreef. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Admirados - Osos Suspensos 1:0

34e minuut.
Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado passt de bal met de wreef. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguas rent richting de bal. Aguas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Varela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Admirados 57%, Osos Suspensos 43%.
Escarabajos Admirados - Osos Suspensos 1:0

53e minuut.
Acevedo met een snelle inworp. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maldonado krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Arce geeft een lange en hoge pass. Arguedas kopt de bal weg. Hansen probeert de bal aan de voet te houden. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pérez kopt de bal weg. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero maakt een afschuwelijke overtreding. Zapatero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Admirados 64%, Osos Suspensos 36%.
Escarabajos Admirados - Osos Suspensos 1:0