Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimpancés Unidos Tarántulas Competitivos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sancho rent richting de bal. Orlich onderschept slim de pass. Orlich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leonhardes de bal. Leonhardes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sancho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jacamo komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Barrantes passt de bal zonder na te denken. Vega is nu in balbezit. Carazo rent richting de bal. Carranza onderschept slim de pass. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Riquelme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Osborne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrantes is nu in balbezit. Orlich verovert de bal door een tackle van achteren. Orlich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega passt de bal in één keer door. Guzmán is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Goicoechea geeft de bal voor. Inworp. Osborne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Batista probeert naar een medespeler te passen. Sagot bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardes verovert de bal door een tackle van achteren. Leonhardes schiet op doel. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimpancés Unidos 56%, Tarántulas Competitivos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimpancés Unidos - Tarántulas Competitivos 0:0

55e minuut.
Osborne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes begaat een overtreding. Barrantes krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Barrantes is nu in balbezit. Barrantes passt de bal zonder na te denken. Benavides is nu in balbezit. Leonhardes onderschept slim de pass. Leonhardes schiet op doel. Paal! Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Osborne geeft een lange en hoge pass. Goicoechea heeft problemen om de bal te vangen. Loaiza is nu in balbezit. Leonhardes verovert de bal door een tackle van achteren. Leonhardes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sagot geeft een lange en hoge pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega speelt de bal door. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza draait met de bal, schiet en ... Riquelme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimpancés Unidos 34%, Tarántulas Competitivos 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimpancés Unidos - Tarántulas Competitivos 0:0