Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arañas Rapaces Rinocerontes Éticos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Velez met een sublieme pass. Canda rent richting de bal. Canda met een sublieme pass. Carlson rent richting de bal. Carlson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arañas Rapaces - Rinocerontes Éticos 1:0

35e minuut.
Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis speelt de bal door. Tapia rent richting de bal. Tapia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Brizuela heeft problemen om de bal te vangen. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Tenorio kopt de bal weg. Daar is Tapia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Canda met een sublieme pass. Batres is nu in balbezit. Batres probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carlson de bal. Carlson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Bellido met de inworp. Batres met een sublieme pass. Carlson is nu in balbezit. Carlson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arañas Rapaces - Rinocerontes Éticos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arañas Rapaces 52%, Rinocerontes Éticos 48%.
Arañas Rapaces - Rinocerontes Éticos 2:0

56e minuut.
Fonseca speelt de bal door. Canda rent richting de bal. Ugalde verovert de bal door een tackle van achteren. Lonnis rent richting de bal. Lonnis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Brizuela rent richting de bal. Brizuela passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Carlson onderschept slim de pass. Carlson draait met de bal, schiet en ... De Trinidad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tapia schiet op doel. Guerrero kopt de bal weg. Klungelig pakt Bell de bal. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arañas Rapaces - Rinocerontes Éticos 2:1

72e minuut.
Klungelig pakt Álvarez de bal. Guerrero rent richting de bal. Guerrero passt de bal in één keer door. Tapia rent richting de bal. Tapia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arañas Rapaces 48%, Rinocerontes Éticos 52%.
Arañas Rapaces - Rinocerontes Éticos 2:1