Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarántulas Guardianes Arañas Furiosos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Fatjó bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatjó passt de bal zonder na te denken. Poveda verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Reynolds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatjó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamboa raakt geblesseerd tijdens het duel. Gamboa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meléndez probeert de bal aan de voet te houden. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Altamirano kopt de bal weg. Godínez probeert naar een medespeler te passen. Yáñez heeft problemen om de bal te vangen. Urzay onderschept slim de pass. Urzay geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Poveda geeft een hoge lob. Urzay is nu in balbezit. Urzay speelt de bal door. Sagasti is nu in balbezit. Sagasti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Conejo verovert de bal door een tackle van achteren. Conejo met een sublieme pass. Poveda is nu in balbezit. Fatjó verovert de bal door een tackle van achteren. Fatjó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tenorio kopt de bal weg. Godínez met een sublieme pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon heeft problemen om de bal te vangen. Dixon schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tarántulas Guardianes - Arañas Furiosos 1:0

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Yáñez de bal onder controle te krijgen. Godínez is nu in balbezit. Godínez passt de bal in één keer door. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarántulas Guardianes 53%, Arañas Furiosos 47%.
Tarántulas Guardianes - Arañas Furiosos 1:0

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Conejo de bal onder controle te krijgen. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godínez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Poveda geeft een lange en hoge pass. Urzay probeert naar een medespeler te passen. Dixon rent richting de bal. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Zacarías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarántulas Guardianes - Arañas Furiosos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarántulas Guardianes 52%, Arañas Furiosos 48%.
Tarántulas Guardianes - Arañas Furiosos 2:0