Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Superiores Ranas Resistentes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Androver bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo passt de bal met de wreef. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Alos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Castillo rent richting de bal. López is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. López verovert de bal door een tackle van achteren. López schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cubillo rent richting de bal. González rent richting de bal. González speelt de bal door. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Lemos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal zonder na te denken. Thomas speelt de bal door. Daar is Pino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cardoso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamboa met de inworp. Daar is Androver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Androver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nieto geeft een lange en hoge pass. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillo kopt de bal weg. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Androver kopt de bal weg. Arguedas rent richting de bal. Androver rent richting de bal. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero is nu in balbezit. Botero met een sublieme pass. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Superiores 49%, Ranas Resistentes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UD Superiores - Ranas Resistentes 0:0

46e minuut.
López rent richting de bal. Androver rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López. López krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Botero met een sublieme pass. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Superiores - Ranas Resistentes 0:1

70e minuut.
Sáenz is nu in balbezit. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Pino begaat een overtreding. Pino krijgt een gele kaart. Thomas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cardoso met een snel genomen vrije trap. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto met een sublieme pass. López rent richting de bal. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. Alos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Arguedas rent richting de bal. Androver onderschept slim de pass. Androver speelt de bal door. Pino rent richting de bal. Pino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UD Superiores - Ranas Resistentes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Superiores 41%, Ranas Resistentes 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UD Superiores - Ranas Resistentes 1:1