Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Resistentes Tarántulas Guardianes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Godínez is nu in balbezit. Godínez passt de bal in één keer door. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap. De Lemos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Godínez is nu in balbezit. Godínez passt de bal in één keer door. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel. De Lemos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Tarántulas Guardianes 0:1

4e minuut.
Daar is Arguedas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godínez is nu in balbezit. Godínez met een sublieme pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Urzay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubillo. Cubillo krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Infante is nu in balbezit. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto met een sublieme pass. López rent richting de bal. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Escalante trapt de bal weg. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Arrieta met een sublieme pass. Urzay bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzay speelt de bal door. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Arguedas de bal. Arrieta onderschept slim de pass. Met opzet legt Reynolds zijn tegenspeler op de grond. Reynolds krijgt een gele kaart. Arrieta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arrieta met een snel genomen vrije trap. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap. De Lemos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Tarántulas Guardianes 0:2

44e minuut.
Gamboa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubillo. Gamboa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arrieta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Resistentes 52%, Tarántulas Guardianes 48%.
Ranas Resistentes - Tarántulas Guardianes 0:2

58e minuut.
Reynolds probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutiérrez zal de hoekschop nemen. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Botero de bal. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo passt de bal zonder na te denken. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. Escalante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Escalante met een sublieme pass. Daar is Botero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godínez maakt een afschuwelijke overtreding. Godínez krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bryce controleert de bal met de borst. Botero onderschept slim de pass. Botero speelt de bal door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Tarántulas Guardianes 1:2

84e minuut.
Cubillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lewis komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Arguedas rent richting de bal. Godínez is nu in balbezit. Godínez passt de bal zonder na te denken. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Tarántulas Guardianes 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Resistentes 42%, Tarántulas Guardianes 58%.
Ranas Resistentes - Tarántulas Guardianes 1:3