Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arañas Furiosos UD Superiores
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Ocampo speelt de bal door. Gamboa rent richting de bal. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
González passt de bal in één keer door. Pino rent richting de bal. Androver is nu in balbezit. Pino rent richting de bal. Pino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arañas Furiosos - UD Superiores 0:1

16e minuut.
Garnier verovert de bal door een tackle van achteren. Garnier met een sublieme pass. Yáñez is nu in balbezit. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa geeft de bal voor. Paal! Zacarías bokst de bal weg.

21e minuut.
Pino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González rent richting de bal. González speelt de bal door. Pino is nu in balbezit. Pino schiet op doel. Zacarías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Yáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa is nu in balbezit. Yáñez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yáñez krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver onderschept slim de pass. Androver met een sublieme pass. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ocampo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Meléndez de bal onder controle te krijgen. Conejo probeert naar een medespeler te passen. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arañas Furiosos 71%, UD Superiores 29%.
Arañas Furiosos - UD Superiores 0:1

74e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa speelt de bal door. Androver is nu in balbezit. Androver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Androver is nu in balbezit. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Sagasti rent richting de bal. Sagasti schiet op doel. Alos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arañas Furiosos 39%, UD Superiores 61%.
Arañas Furiosos - UD Superiores 0:1