Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rinocerontes Éticos Tarántulas Competitivos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Barrantes is nu in balbezit. Carranza speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
López trapt de bal weg van het doel. Lonnis kan de bal niet met de borst controleren. Lonnis probeert naar een medespeler te passen. Tapia is nu in balbezit. Tapia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Goicoechea rent richting de bal. Lonnis rent richting de bal. Lonnis met een sublieme pass. Tapia is nu in balbezit. Tapia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Brizuela speelt de bal door. Carranza probeert de bal aan de voet te houden. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado geeft de bal voor. Brizuela probeert de bal aan de voet te houden. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca is nu in balbezit. Caravaca passt de bal zonder na te denken. Tapia rent richting de bal. Tapia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Salgado probeert naar een medespeler te passen. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela passt de bal met de wreef. Tapia rent richting de bal. Tapia haalt uit met een fantastische trap. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinocerontes Éticos 41%, Tarántulas Competitivos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rinocerontes Éticos - Tarántulas Competitivos 0:0

83e minuut.
Lonnis heeft problemen om de bal te vangen. Goicoechea rent richting de bal. Goicoechea passt de bal met de wreef. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinocerontes Éticos 62%, Tarántulas Competitivos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rinocerontes Éticos - Tarántulas Competitivos 0:0