Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimpancés Unidos Arañas Furiosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Osborne is nu in balbezit. Rojas onderschept slim de pass. Rojas passt de bal in één keer door. Sagasti is nu in balbezit. Sagasti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimpancés Unidos - Arañas Furiosos 0:1

15e minuut.
Daar is Carazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatjó bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatjó passt de bal zonder na te denken. Sagasti rent richting de bal. Sagasti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Harris heeft problemen om de bal te vangen. Harris met een sublieme pass. Leonhardes is nu in balbezit. Leonhardes haalt uit met een fantastische trap. Zacarías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chimpancés Unidos - Arañas Furiosos 1:1

42e minuut.
Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stagno geeft de bal voor. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatjó is nu in balbezit. Fatjó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimpancés Unidos 60%, Arañas Furiosos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimpancés Unidos - Arañas Furiosos 1:1

46e minuut.
Rojas met een sublieme pass. Tenorio heeft problemen om de bal te vangen. Tenorio geeft de bal voor. Sagasti maakt een snoekduik en kopt de bal. Riquelme probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Harris met de inworp. Rojas rent richting de bal. Rojas met een sublieme pass. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti haalt uit met een fantastische trap. Riquelme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Riquelme trapt de bal weg van het doel. Rojas probeert de bal met de borst te controleren. Rojas speelt de bal door. Sagasti is nu in balbezit. Sagasti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Yáñez geeft een hoge lob. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een hoge lob. Leonhardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimpancés Unidos 61%, Arañas Furiosos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimpancés Unidos - Arañas Furiosos 1:1