Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarántulas Guardianes Arañas Rapaces
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Carlson onderschept slim de pass. Carlson speelt de bal door. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez is nu in balbezit. Dixon onderschept slim de pass. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarántulas Guardianes - Arañas Rapaces 1:0

12e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Vindas is nu in balbezit. Vindas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarántulas Guardianes - Arañas Rapaces 2:0

17e minuut.
Canda is nu in balbezit. Vindas rent richting de bal. Vindas passt de bal met de wreef. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Yáñez geeft een hoge lob. Vindas kopt de bal weg. Canda heeft problemen om de bal te vangen. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vindas is nu in balbezit. Vindas passt de bal in één keer door. Fonseca rent richting de bal. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon draait met de bal, schiet en ... Boza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Batres kopt de bal weg. Klungelig pakt Altamirano de bal. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlson rent richting de bal. Carlson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarántulas Guardianes 48%, Arañas Rapaces 52%.
Tarántulas Guardianes - Arañas Rapaces 2:0

48e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Benavides speelt de bal door. Batres is nu in balbezit. Batres geeft een lange en hoge pass. Carlson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Canda rent richting de bal. Canda geeft de bal voor. Reynolds rent richting de bal. Carlson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Urzay rent richting de bal. Urzay geeft een hoge lob. Dixon rent richting de bal. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Boza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda passt de bal in één keer door. Carlson rent richting de bal. Carlson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Batres verovert de bal door een tackle van achteren. Batres passt de bal met de wreef. Carlson is nu in balbezit. Carlson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bellido geeft een lange en hoge pass. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano geeft een hoge lob. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido geeft de bal voor. Álvarez kopt de bal weg. Benavides rent richting de bal. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een hoge lob. Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlson onderschept slim de pass. Carlson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Batres speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez speelt de bal door. Carlson is nu in balbezit. Carlson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Escalante met een harde bal richting middenveld. Canda is nu in balbezit. Infante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Infante krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Carlson onderschept slim de pass. Carlson met een sublieme pass. Batres rent richting de bal. Batres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarántulas Guardianes - Arañas Rapaces 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarántulas Guardianes 69%, Arañas Rapaces 31%.
Tarántulas Guardianes - Arañas Rapaces 2:1