Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linces Rapaces UD Éramos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Aceijas is nu in balbezit. Matamoros onderschept slim de pass. Wilson maakt een afschuwelijke overtreding. Wilson krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Shinoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aceijas heeft problemen om de bal te vangen. Aceijas probeert naar een medespeler te passen. Corea geeft een hoge lob. Núñez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinarte onderschept slim de pass. Dinarte speelt de bal door. Navarro rent richting de bal. Navarro draait met de bal, schiet en ... Del Bosco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linces Rapaces 51%, UD Éramos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linces Rapaces - UD Éramos 0:0

47e minuut.
Cedeño trapt de bal weg. Piña is nu in balbezit. Piña passt de bal in één keer door. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cedeño speelt de bal door. Corea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamoros probeert naar een medespeler te passen. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linces Rapaces - UD Éramos 0:1

69e minuut.
Almanza is nu in balbezit. Almanza geeft een lange en hoge pass. Daar is Medrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wilson geeft de bal voor. Shinoda heeft problemen om de bal te vangen. Shinoda geeft een lange en hoge pass. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De Trinidad rent richting de bal. Medrano onderschept slim de pass. Medrano geeft de bal voor. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linces Rapaces 47%, UD Éramos 53%.
Linces Rapaces - UD Éramos 0:1