Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hipopótamos Machacados Vampiros Competitivos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten weak
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


30e minuut.
Chavarria met een sublieme pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pulido naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Chavarria met een sublieme pass. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carlson. Carlson krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Poveda passt de bal zonder na te denken. Francis kan de bal niet met de borst controleren. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipopótamos Machacados 43%, Vampiros Competitivos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hipopótamos Machacados - Vampiros Competitivos 0:0

54e minuut.
Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis met een sublieme pass. Carlson is nu in balbezit. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Soto kopt de bal weg. Almerich rent richting de bal. Almerich met een sublieme pass. Carlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Portillo rent richting de bal. Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal zonder na te denken. Carlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlson schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipopótamos Machacados 44%, Vampiros Competitivos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hipopótamos Machacados - Vampiros Competitivos 0:0