Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Hipnotizados Saltamontes Divertidos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


17e minuut.
Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos geeft een hoge lob. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Hipnotizados - Saltamontes Divertidos 1:0

29e minuut.
Arrieta probeert de bal aan de voet te houden. Sanmartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas schiet op doel. Drummond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Hipnotizados - Saltamontes Divertidos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Hipnotizados 44%, Saltamontes Divertidos 56%.
Caballos Hipnotizados - Saltamontes Divertidos 2:0

50e minuut.
Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman probeert naar een medespeler te passen. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Rojas is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Rojas onderschept slim de pass. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Giacomin kopt de bal weg. Klungelig pakt Zavala de bal. Ramírez rent richting de bal. Hoffman verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Drummond met een harde bal richting middenveld. Inworp. Burtón met de inworp. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cunningham verovert de bal door een tackle van achteren. Cunningham geeft de bal voor. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavala is nu in balbezit. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Castillo de bal. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Hipnotizados 40%, Saltamontes Divertidos 60%.
Caballos Hipnotizados - Saltamontes Divertidos 2:0