Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Éramos Vampiros Asociados
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Zacarías kan de bal niet met de borst controleren. Guevara rent richting de bal. Zacarías rent richting de bal. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos met een sublieme pass. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda schiet op doel. Cervantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Aceijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceijas passt de bal met de wreef. Abadía is nu in balbezit. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Aceijas rent richting de bal. Umaña rent richting de bal. Aceijas is nu in balbezit. Núñez is nu in balbezit. Núñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Éramos - Vampiros Asociados 1:0

31e minuut.
Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Aceijas rent richting de bal. Aceijas passt de bal in één keer door. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Éramos - Vampiros Asociados 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Éramos 36%, Vampiros Asociados 64%.
UD Éramos - Vampiros Asociados 2:0

52e minuut.
Abadía bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadía verovert de bal door een tackle van achteren. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Éramos - Vampiros Asociados 2:1

59e minuut.
Bustamante geeft de bal voor. Wilson kopt de bal weg. Aceijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez is nu in balbezit. Núñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Guevara geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Suárez de bal onder controle te krijgen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap. Del Bosco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UD Éramos - Vampiros Asociados 2:2

69e minuut.
Perry kopt de bal weg. Klungelig pakt Umaña de bal. Umaña passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Aceijas heeft problemen om de bal te vangen. Shinoda rent richting de bal. Godínez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Godínez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Godínez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Bustamante geeft een hoge lob. Inworp. Shinoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aceijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceijas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Aranzábal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shinoda met de inworp. Aceijas rent richting de bal. Aceijas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Éramos 40%, Vampiros Asociados 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UD Éramos - Vampiros Asociados 2:2