Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limón fc ED Hipnotizados
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Garita met een snelle inworp. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga passt de bal met de wreef. Villareal is nu in balbezit. Villareal draait met de bal, schiet en ... Lanchester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limón fc - ED Hipnotizados 1:0

13e minuut.
Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Mayorga passt de bal in één keer door. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lara rent richting de bal. Lara passt de bal met de wreef. Caravaca rent richting de bal. Caravaca schiet op doel. Álamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Limón fc - ED Hipnotizados 1:1

26e minuut.
Mayorga met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Gilbert rent richting de bal. Gilbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Domínguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayorga rent richting de bal. Mayorga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Francesch de bal. Francesch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limón fc 51%, ED Hipnotizados 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Limón fc - ED Hipnotizados 1:1

49e minuut.
Blanco met de inworp. Quesada rent richting de bal. Sandí onderschept slim de pass. Francesch rent richting de bal. Francesch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lanchester met een harde bal richting middenveld. Mayorga kopt de bal weg. Suárez met een sublieme pass. Francesch is nu in balbezit. Francesch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Gilbert de bal. Lanchester rent richting de bal. Lanchester geeft een lange en hoge pass. Francesch rent richting de bal. Francesch schiet op doel. Lanchester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandí is nu in balbezit. Sandí speelt de bal door. Francesch is nu in balbezit. Francesch haalt uit met een fantastische trap. Lanchester bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Limón fc - ED Hipnotizados 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limón fc 47%, ED Hipnotizados 53%.
Limón fc - ED Hipnotizados 2:1