Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hurones Seremos CF Tristes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Acedo is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade passt de bal met de wreef. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sanabria passt de bal zonder na te denken. Loria rent richting de bal. Loria passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Seremos - CF Tristes 1:0

37e minuut.
Jara is nu in balbezit. Loria rent richting de bal. Loria passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sanabria is nu in balbezit. Sanabria speelt de bal door. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco schiet op doel. Sansegundo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft een lange en hoge pass. Gibbs probeert de bal aan de voet te houden. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Acedo rent richting de bal. Acedo geeft een lange en hoge pass. Revollo geeft de bal voor. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Carter bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hurones Seremos - CF Tristes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Seremos 50%, CF Tristes 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hurones Seremos - CF Tristes 1:1

57e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft de bal voor. Daar is Revollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
McFalcón geeft een lange en hoge pass. Carter speelt de bal door. Alpízar kopt de bal weg. Sanabria rent richting de bal. Sanabria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sanmiguel is nu in balbezit. Sanabria onderschept slim de pass. Acedo is nu in balbezit. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sansegundo geeft een hoge lob. Inworp. Revollo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McFalcón rent richting de bal. McFalcón geeft een hoge lob. Paal! Carter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocampo met de inworp. Acedo met een sublieme pass. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
McFalcón met de inworp. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade speelt de bal door. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Revollo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perry met een snelle inworp. Loria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Seremos 52%, CF Tristes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hurones Seremos - CF Tristes 1:1