Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linces Rapaces Vampiros Competitivos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Almanza geeft een lange en hoge pass. Zavala is nu in balbezit. Navarro onderschept slim de pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chavarria passt de bal zonder na te denken. Harley is nu in balbezit. Harley geeft een lange en hoge pass. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linces Rapaces - Vampiros Competitivos 1:0

23e minuut.
Almanza probeert naar een medespeler te passen. Dinarte rent richting de bal. Arias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dinarte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piña kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Linces Rapaces - Vampiros Competitivos 2:0

32e minuut.
Zavala rent richting de bal. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña probeert naar een medespeler te passen. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Linces Rapaces - Vampiros Competitivos 3:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dinarte met de inworp. Piña geeft de bal voor. Daar is Iturralde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturralde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linces Rapaces 41%, Vampiros Competitivos 59%.
Linces Rapaces - Vampiros Competitivos 3:0

47e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita probeert naar een medespeler te passen. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dinarte met de inworp. Piña geeft een lange en hoge pass. Daar is Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Chavarria met de inworp. Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitan speelt de bal door. Pulido is nu in balbezit. Pulido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Matamoros rent richting de bal. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita passt de bal met de wreef. Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Harley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oviedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pulido neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cedeño trapt de bal weg van het doel. Zavala kopt de bal weg. Serrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linces Rapaces 40%, Vampiros Competitivos 60%.
Linces Rapaces - Vampiros Competitivos 3:0