Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Hipnotizados ED Hipnotizados
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Lara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarro. Navarro krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Caravaca probeert naar een medespeler te passen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avalos krijgt een gele kaart. Suárez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Avalos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta begaat een overtreding. Arrieta krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro begaat een overtreding. Navarro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caravaca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ... Lanchester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara probeert naar een medespeler te passen. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De Lemos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avalos met een snelle inworp. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Hipnotizados 62%, ED Hipnotizados 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballos Hipnotizados - ED Hipnotizados 0:0

50e minuut.
Mata is nu in balbezit. Avalos onderschept slim de pass. Avalos probeert naar een medespeler te passen. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mata zal de hoekschop nemen. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Hipnotizados 67%, ED Hipnotizados 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballos Hipnotizados - ED Hipnotizados 0:0