Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saltamontes Divertidos Linces Rapaces
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


14e minuut.
Puertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña met een sublieme pass. Navarro rent richting de bal. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza maakt een afschuwelijke overtreding. Almanza krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cedeño met een harde bal richting middenveld. Piña kopt de bal weg. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saltamontes Divertidos - Linces Rapaces 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saltamontes Divertidos 51%, Linces Rapaces 49%.
Saltamontes Divertidos - Linces Rapaces 0:1

54e minuut.
Giacomin passt de bal met de wreef. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman met een sublieme pass. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Navarro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sanmartín de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iturralde neemt de hoekschop. Navarro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dinarte met een snelle inworp. Piña rent richting de bal. Granados legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piña neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saltamontes Divertidos - Linces Rapaces 0:2

74e minuut.
Harley is nu in balbezit. Hoffman rent richting de bal. De Trinidad maakt een afschuwelijke overtreding. De Trinidad krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Cedeño speelt de bal door. Castillo geeft de bal voor. Dinarte kopt de bal weg. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saltamontes Divertidos 55%, Linces Rapaces 45%.
Saltamontes Divertidos - Linces Rapaces 0:2