Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vampiros Asociados ED Hipnotizados
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Tapia verovert de bal door een tackle van achteren. Tapia probeert naar een medespeler te passen. Abadía rent richting de bal. Abadía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiros Asociados - ED Hipnotizados 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vampiros Asociados 61%, ED Hipnotizados 39%.
Vampiros Asociados - ED Hipnotizados 1:0

53e minuut.
Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdéz rent richting de bal. Valdéz geeft de bal voor. Abadía rent richting de bal. Abadía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal met de wreef. Abadía rent richting de bal. Abadía draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Lemos de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tapia probeert naar een medespeler te passen. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caravaca krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Umaña rent richting de bal. Umaña probeert naar een medespeler te passen. Abadía is nu in balbezit. Abadía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiros Asociados - ED Hipnotizados 2:0

76e minuut.
Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Umaña. Umaña krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca probeert naar een medespeler te passen. Tapia heeft problemen om de bal te vangen. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Lanchester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vampiros Asociados 34%, ED Hipnotizados 66%.
Vampiros Asociados - ED Hipnotizados 2:0