Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avispas Pesimistas Toros Guardianes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Sakami passt de bal in één keer door. Navarro is nu in balbezit. Casasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sakami de bal onder controle te krijgen. Casasola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakami raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sakami kan niet meer verder spelen. Alonso komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Maxwell verovert de bal door een tackle van achteren. Maxwell speelt de bal door. Beita rent richting de bal. Casasola verovert de bal door een tackle van achteren. Casasola draait met de bal, schiet en ... Velez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Alonso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mena met een snelle inworp. Maxwell rent richting de bal. Maxwell schiet op doel. Velez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Fatjó rent richting de bal. Androver rent richting de bal. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Casasola de bal. Casasola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Velez bokst de bal weg.

41e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo speelt de bal door. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Goñi de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Velez niet meer kan verder spelen. Baltodano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Pesimistas 41%, Toros Guardianes 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avispas Pesimistas - Toros Guardianes 0:0

47e minuut.
Fatjó bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver onderschept slim de pass. Androver passt de bal met de wreef. Kikut rent richting de bal. Kikut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Pesimistas - Toros Guardianes 0:1

71e minuut.
Loaiza speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Androver rent richting de bal. Androver haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Pesimistas - Toros Guardianes 0:2

84e minuut.
Alonso kan de bal niet met de borst controleren. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell passt de bal in één keer door. Casasola heeft problemen om de bal te vangen. Casasola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Pesimistas - Toros Guardianes 1:2

89e minuut.
Maxwell probeert de bal aan de voet te houden. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Torre onderschept slim de pass. Androver rent richting de bal. Androver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Pesimistas 62%, Toros Guardianes 38%.
Avispas Pesimistas - Toros Guardianes 1:2