Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Serenos Linces Furiosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Cereceda de bal. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo geeft een hoge lob. James is nu in balbezit. James schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Naranjo passt de bal in één keer door. Dixon geeft een hoge lob. Trujillo probeert de bal met de borst te controleren. Paterna verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Fletes passt de bal zonder na te denken. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterna verovert de bal door een tackle van achteren. Paterna haalt uit met een fantastische trap. Bejarano probeert de bal aan de voet te houden. Myrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Serenos - Linces Furiosos 1:0

42e minuut.
Trujillo geeft een lange en hoge pass. Fletes geeft de bal voor. Abarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarca draait met de bal, schiet en ... Myrie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Serenos 43%, Linces Furiosos 57%.
Toros Serenos - Linces Furiosos 1:0

58e minuut.
Parks geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rey met de inworp. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yalico probeert naar een medespeler te passen. Marañón met een sublieme pass. James bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterna rent richting de bal. Paterna haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Padilla speelt de bal door. James is nu in balbezit. Paterna rent richting de bal. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap. Myrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Serenos 49%, Linces Furiosos 51%.
Toros Serenos - Linces Furiosos 1:0