Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rinocerontes Hipnotizados Club Boca Juniors FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Arias met de inworp. Salinas rent richting de bal. Salinas passt de bal in één keer door. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Salinas geeft een lange en hoge pass. Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal in één keer door. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Francia rent richting de bal. Francia geeft de bal voor. Calderón rent richting de bal. Venegas rent richting de bal. Venegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinocerontes Hipnotizados 60%, Club Boca Juniors FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rinocerontes Hipnotizados - Club Boca Juniors FC 0:0

53e minuut.
Pastora geeft een hoge lob. Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas onderschept slim de pass. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Maroto met een harde bal richting middenveld. Arias kopt de bal weg. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Calderón met een snelle inworp. Laitano rent richting de bal. Laitano geeft een lange en hoge pass. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Vargas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott speelt de bal door. Jacobo is nu in balbezit. Venegas verovert de bal door een tackle van achteren. Venegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Scott is nu in balbezit. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna met een sublieme pass. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jacobo probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Urbina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vargas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Luna neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hurtado met een sublieme pass. Daar is Vindas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindas passt de bal in één keer door. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ... Maroto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Herrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francia rent richting de bal. Francia passt de bal in één keer door. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinocerontes Hipnotizados 46%, Club Boca Juniors FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rinocerontes Hipnotizados - Club Boca Juniors FC 0:0