Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Admirados Toros Serenos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Miller rent richting de bal. Met opzet legt McGregor zijn tegenspeler op de grond. Miller raakt geblesseerd tijdens het duel. Yalico zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cascante rent richting de bal. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap. Matarrita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Francia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yalico is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yalico onderschept slim de pass. Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova speelt de bal door. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova passt de bal zonder na te denken. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Grant is nu in balbezit. Grant haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zambrano met een sublieme pass. Naranjo kopt de bal weg. Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Admirados - Toros Serenos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Admirados 47%, Toros Serenos 53%.
Leones Admirados - Toros Serenos 0:1

51e minuut.
Yalico passt de bal in één keer door. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller passt de bal in één keer door. Cascante is nu in balbezit. Cascante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Admirados 70%, Toros Serenos 30%.
Leones Admirados - Toros Serenos 0:1