Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Guardianes Caballos Rabiosos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Loria is nu in balbezit. Androver onderschept slim de pass. Androver probeert naar een medespeler te passen. Kikut rent richting de bal. Kikut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Guardianes - Caballos Rabiosos 1:0

23e minuut.
Loaiza rent richting de bal. Agüero is nu in balbezit. Loaiza begaat een overtreding. Agüero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cáceres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Loria is nu in balbezit. Loria passt de bal zonder na te denken. Androver met een sublieme pass. Daar is Kikut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Guardianes - Caballos Rabiosos 2:0

35e minuut.
Delcid rent richting de bal. Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza probeert naar een medespeler te passen. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Guardianes 54%, Caballos Rabiosos 46%.
Toros Guardianes - Caballos Rabiosos 2:0

53e minuut.
Sagot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagot passt de bal zonder na te denken. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagot rent richting de bal. Sagot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Loria met de inworp. Sagot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagot geeft een hoge lob. Goñi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Almerich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beltran met een snelle inworp. Androver bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Almerich de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Goñi rent richting de bal. Flores rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero draait met de bal, schiet en ... Baltodano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baltodano speelt de bal door. Loria kopt de bal weg. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Guardianes 61%, Caballos Rabiosos 39%.
Toros Guardianes - Caballos Rabiosos 2:0