Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilas Corruptos Lobos Rabiosos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Márquez met een sublieme pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angulo. Angulo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña heeft problemen om de bal te vangen. Urzay onderschept slim de pass. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilas Corruptos - Lobos Rabiosos 1:0

30e minuut.
Bastos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castellón met een snelle inworp. Rubio rent richting de bal. Rubio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Garnier is nu in balbezit. Mesén onderschept slim de pass. Mesén geeft een lange en hoge pass. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mesén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez speelt de bal door. Prieto geeft een lange en hoge pass. Acuña krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilas Corruptos - Lobos Rabiosos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilas Corruptos 40%, Lobos Rabiosos 60%.
Gorilas Corruptos - Lobos Rabiosos 2:0

72e minuut.
Álamo geeft een lange en hoge pass. Angulo is nu in balbezit. Castellón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Angulo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prieto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilas Corruptos 57%, Lobos Rabiosos 43%.
Gorilas Corruptos - Lobos Rabiosos 2:0