Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Boca Juniors FC Avispas Pesimistas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Villareal heeft problemen om de bal te vangen. Villareal geeft de bal voor. Luna met een sublieme pass. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Laitano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fatjó. Fatjó krijgt een gele kaart. Luna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luna wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal zonder na te denken. Pastora bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasola verovert de bal door een tackle van achteren. Casasola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Casasola onderschept slim de pass. Casasola probeert naar een medespeler te passen. Sansegundo rent richting de bal. Maxwell onderschept slim de pass. Maxwell haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boca Juniors FC - Avispas Pesimistas 0:1

33e minuut.
Garbanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbanzo geeft een lange en hoge pass. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Barquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maroto met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Luna de bal. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal zonder na te denken. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Boca Juniors FC - Avispas Pesimistas 1:1

38e minuut.
Maxwell met een sublieme pass. Casasola is nu in balbezit. Flores is nu in balbezit. Casasola verovert de bal door een tackle van achteren. Casasola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Villalta rent richting de bal. Laitano verovert de bal door een tackle van achteren. Laitano speelt de bal door. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Boca Juniors FC 53%, Avispas Pesimistas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Boca Juniors FC - Avispas Pesimistas 1:1

47e minuut.
Villareal geeft een hoge lob. Sansegundo probeert de bal aan de voet te houden. Calderón rent richting de bal. Casasola onderschept slim de pass. Casasola draait met de bal, schiet en ... Maroto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maroto probeert naar een medespeler te passen. Villareal is nu in balbezit. Villareal speelt de bal door. Casasola is nu in balbezit. Casasola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boca Juniors FC - Avispas Pesimistas 1:2

49e minuut.
Maxwell passt de bal met de wreef. Laitano is nu in balbezit. Laitano speelt de bal door. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Sansegundo rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sansegundo geeft een lange en hoge pass. Herrero is nu in balbezit. Garbanzo maakt een afschuwelijke overtreding. Garbanzo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Daar is De La Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Torre geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jacobo de bal. Casasola onderschept slim de pass. Casasola haalt uit met een fantastische trap. Maroto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De La Torre is nu in balbezit. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jacobo rent richting de bal. Jacobo geeft een hoge lob. Herrero is nu in balbezit. Herrero haalt uit met een fantastische trap. Barquero probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Boca Juniors FC 43%, Avispas Pesimistas 57%.
Club Boca Juniors FC - Avispas Pesimistas 1:2