Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Serenos Toros Guardianes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Klungelig pakt Desanti de bal. Desanti met een sublieme pass. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Doeltrap. Dixon trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Beita de bal. Cascante rent richting de bal. Cascante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Serenos - Toros Guardianes 1:0

13e minuut.
Daar is Androver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores rent richting de bal. Mitchell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitchell krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Abarca rent richting de bal. Sakami onderschept slim de pass. Sakami met een sublieme pass. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Gaitan is nu in balbezit. Gaitan geeft een lange en hoge pass. Goñi rent richting de bal. Cascante rent richting de bal. Cascante schiet op doel. Baltodano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Beita geeft een hoge lob. Abarca is nu in balbezit. Abarca geeft een lange en hoge pass. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Mitchell de bal onder controle te krijgen. Kikut is nu in balbezit. Naranjo is nu in balbezit. Kikut onderschept slim de pass. Kikut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Serenos 64%, Toros Guardianes 36%.
Toros Serenos - Toros Guardianes 1:0

64e minuut.
Dixon kopt de bal weg. Daar is Naranjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Androver rent richting de bal. Kikut is nu in balbezit. Kikut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Desanti is nu in balbezit. Mitchell rent richting de bal. Naranjo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Loaiza heeft problemen om de bal te vangen. Loaiza geeft de bal voor. Beltran kopt de bal weg. Kikut rent richting de bal. Kikut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Serenos 31%, Toros Guardianes 69%.
Toros Serenos - Toros Guardianes 1:0