Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leopardos Divertidos Guepardos Alegres
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Villegas rent richting de bal. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista haalt uit met een fantastische trap. Anderson bokst de bal weg.

7e minuut.
Redondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Almerich kan de bal niet met de borst controleren. De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Villegas rent richting de bal. Batista onderschept slim de pass. Batista passt de bal met de wreef. Almerich rent richting de bal. Almerich schiet op doel. Anderson bokst de bal weg.

27e minuut.
León is nu in balbezit. Prieto is nu in balbezit. León onderschept slim de pass. León haalt uit met een fantastische trap. Redondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopardos Divertidos 56%, Guepardos Alegres 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leopardos Divertidos - Guepardos Alegres 0:0

50e minuut.
Batista met een sublieme pass. Almerich heeft problemen om de bal te vangen. Blanquedano rent richting de bal. Rey is nu in balbezit. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Cano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cano krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jímenez bereikt de bal nog maar net als eerste. De León onderschept slim de pass. De León geeft een hoge lob. Anderson bokst de bal weg.

63e minuut.
León geeft een lange en hoge pass. Barcelona rent richting de bal. Barcelona geeft de bal voor. León krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos Divertidos - Guepardos Alegres 0:1

79e minuut.
Villegas rent richting de bal. Almerich is nu in balbezit. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista draait met de bal, schiet en ... Anderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopardos Divertidos 47%, Guepardos Alegres 53%.
Leopardos Divertidos - Guepardos Alegres 0:1