Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tortugas Bondadosos Leones Rápidos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Amighetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortugas Bondadosos - Leones Rápidos 0:1

13e minuut.
Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Milliner geeft een lange en hoge pass. Burgos is nu in balbezit. Artavia onderschept slim de pass. Artavia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tortugas Bondadosos - Leones Rápidos 1:1

18e minuut.
Baca is nu in balbezit. Baca probeert naar een medespeler te passen. Artavia is nu in balbezit. Artavia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortugas Bondadosos - Leones Rápidos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortugas Bondadosos 55%, Leones Rápidos 45%.
Tortugas Bondadosos - Leones Rápidos 2:1

49e minuut.
Artavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Artavia draait met de bal, schiet en ... Torre heeft problemen om de bal te vangen. Artavia is nu in balbezit. Artavia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Artavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Artavia passt de bal zonder na te denken. Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Artavia rent richting de bal. Artavia haalt uit met een fantastische trap. Altamirano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Barcelona verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo passt de bal in één keer door. Jackson is nu in balbezit. Jackson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Altamirano met een harde bal richting middenveld. Milliner probeert naar een medespeler te passen. Baca rent richting de bal. Baca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Milliner bereikt de bal nog maar net als eerste. Milliner passt de bal zonder na te denken. Artavia is nu in balbezit. Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tortugas Bondadosos - Leones Rápidos 3:1

90e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Burgos de bal. Artavia is nu in balbezit. Artavia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortugas Bondadosos 38%, Leones Rápidos 62%.
Tortugas Bondadosos - Leones Rápidos 3:1