Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sapos Divertidos Osos Divertidos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Bello passt de bal in één keer door. Sequeira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iglesias. Sequeira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Iglesias passt de bal met de wreef. Pardo is nu in balbezit. Pardo geeft een hoge lob. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Maroto passt de bal in één keer door. Céspedes rent richting de bal. Céspedes passt de bal met de wreef. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bello is nu in balbezit. Maroto is nu in balbezit. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias rent richting de bal. Iglesias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapos Divertidos - Osos Divertidos 1:0

42e minuut.
Ruiz passt de bal in één keer door. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapos Divertidos 56%, Osos Divertidos 44%.
Sapos Divertidos - Osos Divertidos 1:0

50e minuut.
Saborío geeft een hoge lob. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Sequeira is nu in balbezit. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ballesteros de bal. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapos Divertidos 56%, Osos Divertidos 44%.
Sapos Divertidos - Osos Divertidos 1:0