Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sapos Divertidos Guepardos Alegres
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Na een snelle pass probeert Villegas de bal onder controle te krijgen. Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco geeft een lange en hoge pass. León is nu in balbezit. León haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Anderson probeert naar een medespeler te passen. Almerich kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Villegas de bal onder controle te krijgen. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rosales rent richting de bal. Rosales passt de bal in één keer door. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ... Torre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapos Divertidos - Guepardos Alegres 0:1

38e minuut.
Pardo met een sublieme pass. Blanquedano met een sublieme pass. León rent richting de bal. Rosales rent richting de bal. Rosales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapos Divertidos - Guepardos Alegres 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapos Divertidos 40%, Guepardos Alegres 60%.
Sapos Divertidos - Guepardos Alegres 0:2

55e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano probeert naar een medespeler te passen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. Torre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ortíz rent richting de bal. Villegas onderschept slim de pass. Villegas passt de bal in één keer door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft een lange en hoge pass. Torre bokst de bal weg. León is nu in balbezit. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapos Divertidos - Guepardos Alegres 0:3

81e minuut.
León rent richting de bal. León passt de bal zonder na te denken. Solano rent richting de bal. Rosales onderschept slim de pass. Rosales draait met de bal, schiet en ... Torre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapos Divertidos 65%, Guepardos Alegres 35%.
Sapos Divertidos - Guepardos Alegres 0:3