Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tortugas Robustos Toros Rápidos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Silva rent richting de bal. Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal passt de bal met de wreef. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade geeft een hoge lob. De La Cuesta geeft een hoge lob. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Pardo de bal. Ballesteros is nu in balbezit. Echeverría begaat een overtreding. Echeverría krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ballesteros naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortugas Robustos 50%, Toros Rápidos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tortugas Robustos - Toros Rápidos 0:0

74e minuut.
Sansegundo passt de bal zonder na te denken. Zambrano is nu in balbezit. Met opzet legt Alvarado zijn tegenspeler op de grond. Alvarado krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Echeverría geeft een hoge lob. Inworp. Medrano met een snelle inworp. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal draait met de bal, schiet en ... Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Atance rent richting de bal. Blanquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanquedano geeft een lange en hoge pass. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortugas Robustos 58%, Toros Rápidos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tortugas Robustos - Toros Rápidos 0:0