Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Optimistas Osos Divertidos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Turró kopt de bal weg. Cervantes rent richting de bal. Cervantes geeft de bal voor. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Turró heeft problemen om de bal te vangen. Turró passt de bal in één keer door. Santamaría speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saborío bereikt de bal nog maar net als eerste. Saborío schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Optimistas - Osos Divertidos 0:1

22e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Maroto is nu in balbezit. Maroto geeft een hoge lob. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra is nu in balbezit. Santamaría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santamaría krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Serra onderschept slim de pass. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz met een sublieme pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Optimistas 43%, Osos Divertidos 57%.
Toros Optimistas - Osos Divertidos 0:1

72e minuut.
Céspedes verovert de bal door een tackle van achteren. Céspedes geeft een hoge lob. Desanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sequeira geeft een hoge lob. Inworp. Cervantes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Lewis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toros Optimistas - Osos Divertidos 1:1

78e minuut.
Marshall geeft een lange en hoge pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta begaat een overtreding. Acosta krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sequeira rent richting de bal. Bermúdez rent richting de bal. Met opzet legt Sequeira zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sequeira moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sequeira schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Optimistas 60%, Osos Divertidos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros Optimistas - Osos Divertidos 1:1