Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEBROTS Torb
4-3-1-2 Tactiek T1v5
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 70.5
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Hannula probeert naar een medespeler te passen. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach speelt de bal door. Hannula rent richting de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vilarrubla zal de hoekschop nemen. Čtvrtníček kopt de bal weg. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ... Carrió maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Torb 0:1

21e minuut.
Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček passt de bal zonder na te denken. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Torb 0:2

23e minuut.
Acosta speelt de bal door. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl geeft een hoge lob. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Palim rent richting de bal. Sanson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palim. Palim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEBROTS 45%, Torb 55%.
PEBROTS - Torb 0:2

48e minuut.
Pušić heeft problemen om de bal te vangen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Puig-arnal ... Strafschop! Puig-arnal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hannula raakt geblesseerd tijdens het duel. Hannula kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Carrió maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Torb 0:3

63e minuut.
Gladysz passt de bal in één keer door. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček passt de bal met de wreef. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Carrió probeert naar een medespeler te passen. Palim kopt de bal weg. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ... Carrió werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Torb 0:4

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerlach met een snelle inworp. Vilarrubla rent richting de bal. Vilarrubla geeft de bal voor. Hannula maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Friob geeft de bal voor. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hannula de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Carrió bokst de bal weg.

81e minuut.
Palim speelt de bal door. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček probeert naar een medespeler te passen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ... Carrió bokst de bal weg.

85e minuut.
Faugerat geeft de bal voor. Portelli rent richting de bal. Portelli geeft de bal voor. Hannula is nu in balbezit. Hannula schiet op doel. Carrió bokst de bal weg.

87e minuut.
Pean geeft een hoge lob. Sanson kopt de bal weg. Palim met een sublieme pass. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Boix geeft een hoge lob. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Acosta zijn tegenspeler op de grond. Acosta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEBROTS 55%, Torb 45%.
PEBROTS - Torb 0:4