Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mariners Subterranis Actors Esgarrifosos
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


14e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirat. Pirat krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tedesco met een sublieme pass. Maragall bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé is nu in balbezit. Maragall is nu in balbezit. Maragall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Actors Esgarrifosos 0:1

23e minuut.
Sans probeert naar een medespeler te passen. Peruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Geli verovert de bal door een tackle van achteren. Geli geeft een lange en hoge pass. Bondància krijgt zijn hoofd ertegen. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pirat controleert de bal met de borst. Maragall verovert de bal door een tackle van achteren. Maragall speelt de bal door. Daar is Escudé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Muntanter trapt de bal weg. Ramírez kopt de bal weg. Barberà heeft problemen om de bal te vangen. Escudé is nu in balbezit. Escudé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Actors Esgarrifosos 0:2

37e minuut.
Maragall onderschept slim de pass. Escudé rent richting de bal. Baqueró verovert de bal door een tackle van achteren. Maragall verovert de bal door een tackle van achteren. Maragall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bondància passt de bal met de wreef. Peruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Geli zijn tegenspeler op de grond. Geli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Subterranis 59%, Actors Esgarrifosos 41%.
Mariners Subterranis - Actors Esgarrifosos 0:2

60e minuut.
Març bereikt de bal nog maar net als eerste. Març geeft de bal voor. Cartes heeft problemen om de bal te vangen. Bondància bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondància draait met de bal, schiet en ... Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sans onderschept slim de pass. Sans passt de bal met de wreef. Rosselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondància onderschept slim de pass. Bondància schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Baqueró is nu in balbezit. Maragall onderschept slim de pass. Maragall met een sublieme pass. Escudé rent richting de bal. Escudé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Actors Esgarrifosos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Subterranis 35%, Actors Esgarrifosos 65%.
Mariners Subterranis - Actors Esgarrifosos 0:3