Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra xics PEBROTS
Normal Tactiek 4-3-1-2
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 49
weak Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Vilaubí rent richting de bal. Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa geeft een hoge lob. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:1

4e minuut.
Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa passt de bal zonder na te denken. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. Moxat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:2

8e minuut.
Sanui met een sublieme pass. Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa speelt de bal door. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:3

12e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Comet de bal. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:4

16e minuut.
Sansa rent richting de bal. Sansa passt de bal zonder na te denken. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. Moxat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:5

20e minuut.
Comet geeft een hoge lob. Ugalde heeft problemen om de bal te vangen. Rúbio met een sublieme pass. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap. Moxat bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:6

21e minuut.
Vilaubí verovert de bal door een tackle van achteren. Sansa onderschept slim de pass. Sansa met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... Moxat bokst de bal weg.

25e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta speelt de bal door. Casamitjana rent richting de bal. Sansa is nu in balbezit. Sansa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Moxat met een harde bal richting middenveld. Sanui met een sublieme pass. Klungelig pakt Casamitjana de bal. Casamitjana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vilaubí onderschept slim de pass. Vilaubí geeft een lange en hoge pass. Sanui geeft een lange en hoge pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sansa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rúbio speelt de bal door. Sugrañes met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:7

32e minuut.
Sanui verovert de bal door een tackle van achteren. Sansa is nu in balbezit. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana schiet op doel. Moxat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Fuster met een snelle inworp. Sanui is nu in balbezit. Sanui met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Moxat bokst de bal weg. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Moxat met een harde bal richting middenveld. Escura kopt de bal weg. Oliveira met een sublieme pass. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vilaubí rent richting de bal. Casamitjana onderschept slim de pass. Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fans heeft problemen om de bal te vangen. Ugalde geeft een hoge lob. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana draait met de bal, schiet en ... Moxat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra xics 83%, PEBROTS 17%.
Andorra xics - PEBROTS 0:7

46e minuut.
Acosta rent richting de bal. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana passt de bal in één keer door. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft de bal voor. Daar is Comet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sansa is nu in balbezit. Sansa geeft een hoge lob. Acosta kopt de bal weg. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:8

52e minuut.
Oliveira geeft de bal voor. Sanui met een sublieme pass. Sugrañes is nu in balbezit. Sugrañes geeft een hoge lob. Moxat probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Moreiro met een sublieme pass. Escura bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanui verovert de bal door een tackle van achteren. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rúbio probeert naar een medespeler te passen. Sanui heeft problemen om de bal te vangen. Sanui geeft een hoge lob. Casamitjana heeft problemen om de bal te vangen. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moxat bokst de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:9

59e minuut.
Oliveira passt de bal zonder na te denken. Sugrañes rent richting de bal. Sugrañes met een sublieme pass. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Seguí kopt de bal weg. Klungelig pakt Sanui de bal. Sanui speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana schiet op doel. Moxat bokst de bal weg. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:10

68e minuut.
Fans controleert de bal met de borst. Vilaubí probeert naar een medespeler te passen. Sansa speelt de bal door. Casamitjana heeft problemen om de bal te vangen. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sanui passt de bal met de wreef. Acosta rent richting de bal. Acosta passt de bal in één keer door. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:11

73e minuut.
Sanui met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Comet de bal onder controle te krijgen. Moxat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Escura bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanui verovert de bal door een tackle van achteren. Sanui geeft een hoge lob. Casamitjana maakt een snoekduik en kopt de bal. Moxat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:12

84e minuut.
Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa passt de bal in één keer door. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap. Moxat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:13

87e minuut.
Moxat met een harde bal richting middenveld. Sansa kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilaubí de bal. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana schiet op doel. Moxat bokst de bal weg.

89e minuut.
Farré geeft een hoge lob. Seguí geeft een hoge lob. Daar is Farré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sanui heeft problemen om de bal te vangen. Sugrañes geeft een lange en hoge pass. Casamitjana rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - PEBROTS 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra xics 89%, PEBROTS 11%.
Andorra xics - PEBROTS 0:14