Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEBROTS Andorra FC
4-3-1-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 28.6
uitmuntend Schieten slecht
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Gallart geeft een lange en hoge pass. Sanson is nu in balbezit. Marsà legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acosta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 1:0

6e minuut.
Camprubí rent richting de bal. Pean rent richting de bal. Pean passt de bal in één keer door. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 2:0

6e minuut.
Zanuy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grimau de bal. Sanson onderschept slim de pass. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 3:0

12e minuut.
Gallart geeft de bal voor. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsà legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal zonder na te denken. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel. Alves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 4:0

18e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Marsà met een sublieme pass. Gallart is nu in balbezit. Gallart geeft een hoge lob. Sanson springt en kopt de bal. Alves bokst de bal weg.

19e minuut.
Boix is nu in balbezit. Boix speelt de bal door. Sanson is nu in balbezit. Sanson schiet op doel. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 5:0

22e minuut.
Daar is Grimau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boix probeert naar een medespeler te passen. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Çakıl probeert naar een medespeler te passen. Sanson rent richting de bal. Sanson passt de bal in één keer door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 6:0

28e minuut.
Abulí bereikt de bal nog maar net als eerste. Abulí geeft een hoge lob. Daar is Marsà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Cirera is nu in balbezit. Abulí verovert de bal door een tackle van achteren. Abulí met een sublieme pass. Boix bereikt de bal nog maar net als eerste. Boix passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Gallart is nu in balbezit. Gallart geeft een lange en hoge pass. Adella heeft problemen om de bal te vangen. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Çakıl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marsà de bal. Sanson rent richting de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 7:0

33e minuut.
Abulí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gallart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallart speelt de bal door. Sanson rent richting de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 8:0

34e minuut.
Sanson is nu in balbezit. Çakıl rent richting de bal. Çakıl passt de bal in één keer door. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanson rent richting de bal. Sanson schiet op doel. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Marsà de bal. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson passt de bal in één keer door. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Boix probeert naar een medespeler te passen. Sanson rent richting de bal. Marsà is nu in balbezit. Sanson onderschept slim de pass. Sanson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanson rent richting de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 9:0

43e minuut.
Grimau geeft de bal voor. Inworp. Gallart met de inworp. Abulí rent richting de bal. Abulí geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pušić speelt de bal door. Daar is Çakıl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakıl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Alves bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEBROTS 14%, Andorra FC 86%.
PEBROTS - Andorra FC 9:0

50e minuut.
Alves trapt de bal weg. Klungelig pakt Cirera de bal. Abulí geeft een lange en hoge pass. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Marsà kopt de bal weg. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... Adella probeert de bal aan de voet te houden. Alves maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 10:0

57e minuut.
Gallart heeft problemen om de bal te vangen. Adella met een sublieme pass. Boix speelt de bal door. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Alves bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 11:0

59e minuut.
Ferreres is nu in balbezit. Acosta onderschept slim de pass. Acosta passt de bal met de wreef. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ... Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gallart zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Gallart passt de bal met de wreef. Pean bereikt de bal nog maar net als eerste. Pean passt de bal in één keer door. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakıl geeft de bal voor. Daar is Ferreres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallart rent richting de bal. Gallart draait met de bal, schiet en ... Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Alves speelt de bal door. Çakıl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boix speelt de bal door. Daar is Sanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 12:0

67e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Alves speelt de bal door. Gallart kopt de bal weg. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gallart kopt de bal weg. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Marsà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta met een sublieme pass. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 13:0

75e minuut.
Çakıl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Faugerat de bal. Faugerat geeft een hoge lob. Sanson is nu in balbezit. Sanson schiet op doel. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Çakıl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sanson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Pean de bal. Pean met een sublieme pass. Boix met een sublieme pass. Sanson is nu in balbezit. Sanson schiet op doel. Alves bokst de bal weg.

85e minuut.
Boix probeert naar een medespeler te passen. Gallart met een sublieme pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... Alves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEBROTS - Andorra FC 14:0

89e minuut.
Boix met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Adella met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEBROTS 9%, Andorra FC 91%.
PEBROTS - Andorra FC 14:0