Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Actors Esgarrifosos Carquinyolis Màgics
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten average
weak Passen poor
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Maragall passt de bal zonder na te denken. Gaspà is nu in balbezit. Pérez onderschept slim de pass. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Moraga is nu in balbezit. Moraga geeft een lange en hoge pass. Roca kopt de bal weg. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dabau is nu in balbezit. Maragall onderschept slim de pass. Maragall probeert naar een medespeler te passen. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Espinós probeert naar een medespeler te passen. Rosselló geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maragall de bal. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Esgarrifosos 46%, Carquinyolis Màgics 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Actors Esgarrifosos - Carquinyolis Màgics 0:0

49e minuut.
Roca onderschept slim de pass. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal in één keer door. Perearnau rent richting de bal. Perearnau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Moraga met de inworp. Maragall rent richting de bal. Maragall haalt uit met een fantastische trap. Pérez springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Roca de bal onder controle te krijgen. Gironès bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Roca zijn tegenspeler op de grond. Roca krijgt een gele kaart. Gironès is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tedesco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaume kopt de bal weg. Jordana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - Carquinyolis Màgics 1:0

59e minuut.
Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ballesté bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesté met een sublieme pass. Perearnau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perearnau draait met de bal, schiet en ... Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Maragall probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Jordana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Dabau geeft een lange en hoge pass. Auriola speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Maragall rent richting de bal. Maragall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Maragall probeert naar een medespeler te passen. Espinosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tedesco rent richting de bal. Ballesté rent richting de bal. Ballesté draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Esgarrifosos 44%, Carquinyolis Màgics 56%.
Actors Esgarrifosos - Carquinyolis Màgics 1:0