Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cracs Tocats del Bolet Emprenyadors i els 7 nanets
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Arroio rent richting de bal. Arroio geeft een lange en hoge pass. Barretó is nu in balbezit. Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Blanch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ventura met de inworp. Jorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorn geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Barretó bereikt de bal nog maar net als eerste. Barretó geeft de bal voor. Daar is Baró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pousa rent richting de bal. Pousa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Baró geeft de bal voor. Marsol is nu in balbezit. Marsol geeft een lange en hoge pass. Duran is nu in balbezit. Duran geeft een lange en hoge pass. Bonfill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pousa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Baró speelt de bal door. Areny is nu in balbezit. Areny speelt de bal door. Pousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pousa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ventura heeft problemen om de bal te vangen. Caparrós onderschept slim de pass. Caparrós geeft een hoge lob. Pintat is nu in balbezit. Pintat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gasc bereikt de bal nog maar net als eerste. Caparrós is nu in balbezit. Gasc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caparrós wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracs Tocats del Bolet 53%, Emprenyadors i els 7 nanets 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cracs Tocats del Bolet - Emprenyadors i els 7 nanets 0:0

64e minuut.
Barretó probeert de bal aan de voet te houden. Moreira rent richting de bal. Moreira haalt uit met een fantastische trap. Blanch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arroio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Colom kan de bal niet met de borst controleren. Pintat is nu in balbezit. Pintat geeft een hoge lob. Pousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pousa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Queval rent richting de bal. Figueres speelt de bal door. Blanch bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira rent richting de bal. Moreira haalt uit met een fantastische trap. Gaudí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Duran met een sublieme pass. Pousa rent richting de bal. Pousa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gasc bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva onderschept slim de pass. Da Silva passt de bal met de wreef. Pousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pousa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracs Tocats del Bolet 51%, Emprenyadors i els 7 nanets 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cracs Tocats del Bolet - Emprenyadors i els 7 nanets 0:0