Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mariners Subterranis Torb
Normal Tactiek PRv1
34% Balbezit 66%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 60.6
slecht Schieten formidabel
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Friob rent richting de bal. Friob speelt de bal door. Pirat rent richting de bal. Asensi is nu in balbezit. Asensi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Čtvrtníček probeert naar een medespeler te passen. Hannula kan de bal niet met de borst controleren. Muntanter begaat een overtreding. Muntanter krijgt een gele kaart. Hannula raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vilarrubla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. San Nicolas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:1

6e minuut.
Vilarrubla rent richting de bal. Vilarrubla geeft een lange en hoge pass. Hannula speelt de bal door. Vagué is nu in balbezit. Vagué schiet op doel. San Nicolas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vilarrubla neemt de hoekschop. Čtvrtníček kopt de bal weg. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel. San Nicolas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:2

8e minuut.
Barberà bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberà passt de bal met de wreef. Comella kan de bal niet met de borst controleren. Hannula is nu in balbezit. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:3

9e minuut.
Baqueró onderschept slim de pass. Čtvrtníček verovert de bal door een tackle van achteren. Čtvrtníček speelt de bal door. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel. San Nicolas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Hannula draait met de bal, schiet en ... San Nicolas met een sublieme pass. Vilarrubla kopt de bal weg. Asensi is nu in balbezit. Asensi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:4

13e minuut.
Vagué passt de bal in één keer door. Muntanter is nu in balbezit. Hannula onderschept slim de pass. Hannula draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Portelli geeft de bal voor. Asensi is nu in balbezit. Comella rent richting de bal. Asensi verovert de bal door een tackle van achteren. Asensi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:5

19e minuut.
Fiter rent richting de bal. Friob verovert de bal door een tackle van achteren. Friob passt de bal met de wreef. Hannula is nu in balbezit. Hannula schiet op doel. San Nicolas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čtvrtníček met de inworp. Vagué is nu in balbezit. Vagué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:6

23e minuut.
Vilarrubla probeert naar een medespeler te passen. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček passt de bal zonder na te denken. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:7

27e minuut.
Asensi kopt de bal weg. Vilarrubla is nu in balbezit. Vilarrubla passt de bal zonder na te denken. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vagué is nu in balbezit. Vagué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:8

29e minuut.
Asensi kopt de bal weg. Vilarrubla controleert de bal met de borst. Comella begaat een overtreding. Comella krijgt een gele kaart. Vilarrubla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Daar is Comella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilarrubla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muntanter rent richting de bal. Hannula verovert de bal door een tackle van achteren. Hannula schiet op doel. San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:9

37e minuut.
Roqueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček onderschept slim de pass. Čtvrtníček met een sublieme pass. Vagué rent richting de bal. Vagué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. San Nicolas met een harde bal richting middenveld. Čtvrtníček kopt de bal weg. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Muntanter de bal. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček met een sublieme pass. Asensi is nu in balbezit. Asensi schiet op doel. San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:10

45e minuut.
Vagué verovert de bal door een tackle van achteren. Vagué geeft een hoge lob. Baqueró probeert de bal aan de voet te houden. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Subterranis 86%, Torb 14%.
Mariners Subterranis - Torb 0:10

46e minuut.
Hannula probeert naar een medespeler te passen. Palim heeft problemen om de bal te vangen. Palim passt de bal met de wreef. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Hannula rent richting de bal. Muntanter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hannula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vagué zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula is nu in balbezit. Hannula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vagué probeert naar een medespeler te passen. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček passt de bal met de wreef. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:11

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bondància stond buitenspel. Portelli neemt vlug de vrije trap. Barberà heeft problemen om de bal te vangen. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hannula rent richting de bal. Hannula speelt de bal door. Asensi is nu in balbezit. Asensi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:12

64e minuut.
Čtvrtníček speelt de bal door. Daar is Hannula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué draait met de bal, schiet en ... San Nicolas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:13

65e minuut.
Klungelig pakt Baqueró de bal. Roqueta is nu in balbezit. Vilarrubla is nu in balbezit. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas bokst de bal weg. Vagué maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:14

67e minuut.
Klungelig pakt Hannula de bal. Barberà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hannula is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Barberà raakt geblesseerd tijdens het duel. Barberà zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Friob bereikt de bal nog maar net als eerste. Friob geeft de bal voor. Vagué controleert de bal met de borst. Vagué schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pirat geeft een hoge lob. Daar is Bondància, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palim met een sublieme pass. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Asensi met de inworp. Friob speelt de bal door. Comella rent richting de bal. Asensi onderschept slim de pass. Asensi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:15

75e minuut.
Bondància heeft problemen om de bal te vangen. Bondància passt de bal zonder na te denken. Pirat is nu in balbezit. Asensi verovert de bal door een tackle van achteren. Asensi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček geeft een hoge lob. Vilarrubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué rent richting de bal. Vagué haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček speelt de bal door. Vilarrubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrubla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Torb 0:16

80e minuut.
Sans probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bondància, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrubla onderschept slim de pass. Vilarrubla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Muntanter onderschept slim de pass. Muntanter geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čtvrtníček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vilarrubla springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Subterranis 89%, Torb 11%.
Mariners Subterranis - Torb 0:16