Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Actors Esgarrifosos PEBROTS
Normal Tactiek 4-3-1-2
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 57.8
weak Schieten formidable
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Puig-arnal met een sublieme pass. Çakıl kan de bal niet met de borst controleren. Çakıl probeert naar een medespeler te passen. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Daar is Boix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boix probeert naar een medespeler te passen. Rosselló met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosselló rent richting de bal. Sanson onderschept slim de pass. Sanson schiet op doel. Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:1

4e minuut.
Peruga is nu in balbezit. Acosta onderschept slim de pass. Acosta geeft de bal voor. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:2

5e minuut.
Acosta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gironès. Acosta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abulí zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosselló kan de bal niet met de borst controleren. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Boix passt de bal met de wreef. Gallart is nu in balbezit. Gallart passt de bal met de wreef. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Çakıl met een sublieme pass. Daar is Rosselló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:3

19e minuut.
Gallart is nu in balbezit. Gallart passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... Cartes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gallart zal de hoekschop nemen. Sanson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:4

24e minuut.
Tarrés trapt de bal weg. Çakıl is nu in balbezit. Klungelig pakt Çakıl de bal. Çakıl geeft de bal voor. Acosta springt en kopt de bal. Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:5

27e minuut.
Puig-arnal geeft een lange en hoge pass. Sanson kopt de bal weg. Cartes controleert de bal met de borst. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Pean met een sublieme pass. Boix rent richting de bal. Boix passt de bal in één keer door. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:6

33e minuut.
Sanson heeft problemen om de bal te vangen. Sanson met een sublieme pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rosselló de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:7

34e minuut.
Sanson speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta met een sublieme pass. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ... Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Boix geeft een hoge lob. Gallart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallart passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sanson de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramírez kopt de bal weg. Klungelig pakt Gironès de bal. Gallart rent richting de bal. Gallart geeft een hoge lob. Sanson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Çakıl geeft een lange en hoge pass. Sanson kopt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:8

39e minuut.
Peruga is nu in balbezit. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Çakıl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosselló de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çakıl zal de hoekschop nemen. Acosta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Esgarrifosos 83%, PEBROTS 17%.
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:8

46e minuut.
Sanson passt de bal zonder na te denken. Auriola is nu in balbezit. Auriola probeert naar een medespeler te passen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Daar is Auriola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl passt de bal zonder na te denken. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Çakıl geeft de bal voor. Auriola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:9

52e minuut.
Gallart is nu in balbezit. Gallart met een sublieme pass. Boix speelt de bal door. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Cartes geeft een hoge lob. Çakıl rent richting de bal. Çakıl geeft een hoge lob. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Boix probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallart probeert naar een medespeler te passen. Cartes is nu in balbezit. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gallart geeft de bal voor. Rosselló heeft problemen om de bal te vangen. Sanson rent richting de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Escudé passt de bal met de wreef. Boix met een sublieme pass. Sanson rent richting de bal. Sanson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:10

63e minuut.
Escudé met een sublieme pass. Tedesco rent richting de bal. Tedesco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Auriola kan de bal niet met de borst controleren. Çakıl rent richting de bal. Çakıl met een sublieme pass. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Çakıl verovert de bal door een tackle van achteren. Çakıl passt de bal zonder na te denken. Boix rent richting de bal. Boix schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sanson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:11

72e minuut.
Abulí is nu in balbezit. Peruga rent richting de bal. Abulí onderschept slim de pass. Abulí geeft de bal voor. Sanson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:12

74e minuut.
Boix passt de bal zonder na te denken. Gallart is nu in balbezit. Gallart met een sublieme pass. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gallart probeert naar een medespeler te passen. Boix probeert naar een medespeler te passen. Peruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallart verovert de bal door een tackle van achteren. Gallart geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:13

78e minuut.
Gallart geeft de bal voor. Sanson controleert de bal met de borst. Sanson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Çakıl de bal. Çakıl met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarrés probeert naar een medespeler te passen. Abulí kopt de bal weg. Boix bereikt de bal nog maar net als eerste. Boix probeert naar een medespeler te passen. Sanson rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal met de wreef. Sanson rent richting de bal. Sanson draait met de bal, schiet en ... Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:14

83e minuut.
Pean rent richting de bal. Pean geeft de bal voor. Daar is Sanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:15

85e minuut.
Gallart passt de bal in één keer door. Boix speelt de bal door. Klungelig pakt Sanson de bal. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:16

86e minuut.
Gallart verovert de bal door een tackle van achteren. Gallart geeft de bal voor. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ... Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:17

89e minuut.
Pean kopt de bal weg. Tedesco heeft problemen om de bal te vangen. Gallart met een sublieme pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Esgarrifosos 86%, PEBROTS 14%.
Actors Esgarrifosos - PEBROTS 0:17