Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra FC Sapastres F. C.
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Moraga verovert de bal door een tackle van achteren. Moraga passt de bal in één keer door. Bachelier onderschept slim de pass. Zanuy is nu in balbezit. Zanuy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Alves probeert naar een medespeler te passen. Camprubí kopt de bal weg. Zanuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau rent richting de bal. Grimau haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Picart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Llobet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llobet probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno schiet op doel. Klungelig pakt Marsà de bal. Alves bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Camprubí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llobet is nu in balbezit. Llobet speelt de bal door. Klungelig pakt Bueno de bal. Bueno schiet op doel. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra FC - Sapastres F. C. 0:1

25e minuut.
Llobet kopt de bal weg. Bueno probeert de bal met de borst te controleren. Duquesne rent richting de bal. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Esteve rent richting de bal. Duquesne verovert de bal door een tackle van achteren. Duquesne probeert naar een medespeler te passen. Zanuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Picart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biadera heeft problemen om de bal te vangen. Grimau begaat een overtreding. Grimau krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ferreres met de inworp. Camprubí is nu in balbezit. Picart begaat een overtreding. Picart krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Duquesne is nu in balbezit. Duquesne passt de bal met de wreef. Grimau rent richting de bal. Zanuy is nu in balbezit. Zanuy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra FC 56%, Sapastres F. C. 44%.
Andorra FC - Sapastres F. C. 0:1

51e minuut.
Ferreres met een snelle inworp. Cirera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirera geeft een hoge lob. Duquesne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duquesne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ferreres speelt de bal door. Grimau is nu in balbezit. Grimau passt de bal zonder na te denken. Zanuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Biadera speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Esteve de bal onder controle te krijgen. Grimau rent richting de bal. Grimau haalt uit met een fantastische trap. Campos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andorra FC - Sapastres F. C. 1:1

70e minuut.
Picart geeft een lange en hoge pass. Bachelier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esteve is nu in balbezit. Grimau onderschept slim de pass. Grimau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Moraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteve is nu in balbezit. Esteve passt de bal met de wreef. Zanuy is nu in balbezit. Zanuy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra FC - Sapastres F. C. 2:1

85e minuut.
Llobet passt de bal in één keer door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een lange en hoge pass. Grimau is nu in balbezit. Grimau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra FC 34%, Sapastres F. C. 66%.
Andorra FC - Sapastres F. C. 2:1