Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra FC Carquinyolis Màgics
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Moraga kopt de bal weg. Zanuy rent richting de bal. Espinosa begaat een overtreding. Zanuy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grimau neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Grimau geeft de bal voor. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca geeft een lange en hoge pass. Camprubí kopt de bal weg. Zanuy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra FC - Carquinyolis Màgics 1:0

12e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een lange en hoge pass. Moraga speelt de bal door. Zanuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Perearnau draait met de bal, schiet en ... Marsà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Espinós neemt de hoekschop. Espinosa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Moraga probeert naar een medespeler te passen. Grimau is nu in balbezit. Grimau probeert naar een medespeler te passen. Zanuy is nu in balbezit. Zanuy schiet op doel. Jordana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaspà heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra FC - Carquinyolis Màgics 2:0

28e minuut.
Perearnau met een sublieme pass. Ballesté is nu in balbezit. Zanuy verovert de bal door een tackle van achteren. Zanuy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gaspà geeft een lange en hoge pass. Espinós kopt de bal weg. Marsà probeert de bal met de borst te controleren. Perearnau rent richting de bal. Perearnau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alves trapt de bal weg van het doel. Espinosa kopt de bal weg. Perearnau rent richting de bal. Perearnau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra FC 40%, Carquinyolis Màgics 60%.
Andorra FC - Carquinyolis Màgics 2:0

53e minuut.
Inworp. Cirera met de inworp. Grimau geeft een lange en hoge pass. Zanuy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca geeft de bal voor. Ferreres kopt de bal weg. Zanuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rossa met een snelle inworp. Ballesté is nu in balbezit. Duquesne maakt een afschuwelijke overtreding. Duquesne is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Ballesté onderschept slim de pass. Ballesté probeert naar een medespeler te passen. Marsà bereikt de bal nog maar net als eerste. Perearnau verovert de bal door een tackle van achteren. Perearnau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Zanuy rent richting de bal. Grimau is nu in balbezit. Grimau haalt uit met een fantastische trap. Gaspà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jordana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Roca met de inworp. Espinosa rent richting de bal. Grimau begaat een overtreding. Grimau krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Espinosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roca met een snel genomen vrije trap. Adella speelt de bal door. Klungelig pakt Marsà de bal. Perearnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Perearnau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dabau rent richting de bal. Grimau verovert de bal door een tackle van achteren. Grimau passt de bal met de wreef. Zanuy rent richting de bal. Zanuy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Grimau rent richting de bal. Klungelig pakt Zanuy de bal. Grimau rent richting de bal. Grimau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een lange en hoge pass. Jaume heeft problemen om de bal te vangen. Zanuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra FC - Carquinyolis Màgics 3:0

83e minuut.
Espinós met een sublieme pass. Zanuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau rent richting de bal. Zanuy rent richting de bal. Zanuy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vilaubí met de inworp. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau passt de bal in één keer door. Zanuy is nu in balbezit. Zanuy schiet op doel. Jordana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra FC 42%, Carquinyolis Màgics 58%.
Andorra FC - Carquinyolis Màgics 3:0