Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra xics Mussols de la Neu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Calveras rent richting de bal. Llopart bereikt de bal nog maar net als eerste. Escura bereikt de bal nog maar net als eerste. Llopart verovert de bal door een tackle van achteren. Llopart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - Mussols de la Neu 0:1

23e minuut.
Llopart geeft een hoge lob. Calveras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaubí legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vilaubí krijgt een gele kaart. Calveras raakt geblesseerd tijdens het duel. Calveras kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cassany met een snelle inworp. Llopart rent richting de bal. Llopart passt de bal in één keer door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Balsells is nu in balbezit. Faugerat verovert de bal door een tackle van achteren. Faugerat probeert naar een medespeler te passen. Segalès heeft problemen om de bal te vangen. Segalès schiet op doel. Figueras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andorra xics - Mussols de la Neu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra xics 53%, Mussols de la Neu 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andorra xics - Mussols de la Neu 1:1

58e minuut.
Mandicó is nu in balbezit. Mandicó speelt de bal door. Farré bereikt de bal nog maar net als eerste. Calveras verovert de bal door een tackle van achteren. Calveras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Reyes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calveras de bal. Escura rent richting de bal. Calveras verovert de bal door een tackle van achteren. Calveras schiet op doel. Moxat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra xics 54%, Mussols de la Neu 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andorra xics - Mussols de la Neu 1:1