Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sapastres F. C. Torb
Normal Tactiek PRv1
35% Balbezit 65%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 64.5
poor Schieten outstanding
poor Passen incredible
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Čtvrtníček speelt de bal door. Palim met een sublieme pass. Vagué is nu in balbezit. Vagué haalt uit met een fantastische trap. Campos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:1

4e minuut.
Fasolka passt de bal met de wreef. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček passt de bal met de wreef. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:2

7e minuut.
Palim is nu in balbezit. Palim geeft de bal voor. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ... Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Čtvrtníček de bal. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:3

9e minuut.
Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček geeft een lange en hoge pass. Picart heeft problemen om de bal te vangen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Bachelier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček passt de bal in één keer door. Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Hannula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček passt de bal in één keer door. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:4

12e minuut.
Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Čtvrtníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čtvrtníček speelt de bal door. Hannula rent richting de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Campos trapt de bal weg. Fasolka kopt de bal weg. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Esteve bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček verovert de bal door een tackle van achteren. Čtvrtníček passt de bal zonder na te denken. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bachelier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka passt de bal in één keer door. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:5

18e minuut.
Daar is Fasolka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasolka geeft een hoge lob. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:6

20e minuut.
Inworp. Palim met een snelle inworp. Vagué rent richting de bal. Vagué haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:7

24e minuut.
Biadera met een sublieme pass. Palim probeert naar een medespeler te passen. Mirchev geeft de bal voor. Daar is Hannula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannula draait met de bal, schiet en ... Campos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pericay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:8

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Campos niet meer kan verder spelen. Bigatà komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jordana de bal onder controle te krijgen. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pericay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:9

30e minuut.
Klungelig pakt Vagué de bal. Vagué passt de bal met de wreef. Hannula rent richting de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ... Bigatà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:10

32e minuut.
Palim speelt de bal door. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka speelt de bal door. Hannula is nu in balbezit. Hannula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Palim rent richting de bal. Palim passt de bal met de wreef. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka geeft de bal voor. Hannula springt en kopt de bal. Bigatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:11

36e minuut.
Bachelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelier passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fasolka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hannula krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Palim verovert de bal door een tackle van achteren. Palim probeert naar een medespeler te passen. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Picart de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:12

38e minuut.
Fasolka rent richting de bal. Fasolka geeft een hoge lob. Vagué kopt de bal weg. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Bigatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:13

39e minuut.
Friob speelt de bal door. Daar is Čtvrtníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čtvrtníček passt de bal met de wreef. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bigatà probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vilarrubla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilarrubla passt de bal met de wreef. Hannula rent richting de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fasolka kopt de bal weg. Hannula is nu in balbezit. Hannula passt de bal in één keer door. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček haalt uit met een fantastische trap. Bigatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:14

45e minuut.
Hannula onderschept slim de pass. Vagué rent richting de bal. Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Asensi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapastres F. C. 95%, Torb 5%.
Sapastres F. C. - Torb 0:14

46e minuut.
Fasolka speelt de bal door. Palim rent richting de bal. Mirchev is nu in balbezit. Mirchev probeert naar een medespeler te passen. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palim neemt de hoekschop. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:15

51e minuut.
Palim kopt de bal weg. Klungelig pakt Hannula de bal. Hannula passt de bal zonder na te denken. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biadera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asensi raakt geblesseerd tijdens het duel. Palim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hannula maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:16

53e minuut.
Hannula probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Čtvrtníček de bal. Čtvrtníček met een sublieme pass. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Bigatà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mirchev geeft de bal voor. Friob kopt de bal weg. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček passt de bal met de wreef. Hannula rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:17

58e minuut.
Fasolka kopt de bal weg. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček met een sublieme pass. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:18

62e minuut.
Fasolka geeft een hoge lob. Hannula is nu in balbezit. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi schiet op doel. Bigatà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:19

64e minuut.
Fasolka passt de bal zonder na te denken. Mirchev speelt de bal door. Asensi is nu in balbezit. Klungelig pakt Asensi de bal. Asensi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fasolka met een sublieme pass. Daar is Bachelier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pericay de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Fasolka geeft de bal voor. Pericay kopt de bal weg. Palim met een sublieme pass. Klungelig pakt Asensi de bal. Asensi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček geeft een hoge lob. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:20

73e minuut.
Hannula rent richting de bal. Pericay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hannula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pericay heeft problemen om de bal te vangen. Hannula zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:21

78e minuut.
Bachelier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fasolka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Asensi heeft problemen om de bal te vangen. Asensi schiet op doel. Bigatà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:22

79e minuut.
Asensi is nu in balbezit. Asensi geeft een hoge lob. Čtvrtníček is nu in balbezit. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Asensi geeft de bal voor. Čtvrtníček speelt de bal door. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:23

83e minuut.
Vilarrubla rent richting de bal. Vilarrubla passt de bal zonder na te denken. Palim probeert naar een medespeler te passen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sapastres F. C. - Torb 0:24

89e minuut.
Gumà heeft problemen om de bal te vangen. Palim onderschept slim de pass. Palim speelt de bal door. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapastres F. C. 92%, Torb 8%.
Sapastres F. C. - Torb 0:24