Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cracs Tocats del Bolet PEBROTS
Normal Tactiek 4-3-1-2
42% Balbezit 58%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 61
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 57.1
weak Schieten incredible
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Areny bereikt de bal nog maar net als eerste. Areny passt de bal zonder na te denken. Da Silva rent richting de bal. Sanson onderschept slim de pass. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Gallart passt de bal in één keer door. Boix probeert de bal met de borst te controleren. Boix probeert naar een medespeler te passen. Sanson rent richting de bal. Sanson draait met de bal, schiet en ... Gaudí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:1

4e minuut.
Da Silva rent richting de bal. Çakıl onderschept slim de pass. Çakıl met een sublieme pass. Sanson rent richting de bal. Sanson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:2

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaudí trapt de bal weg. Boix kopt de bal weg. Sanson controleert de bal met de borst. Sanson schiet op doel. Paal!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallart met een snelle inworp. Abulí geeft een lange en hoge pass. Sanson rent richting de bal. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:3

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pintat met een snelle inworp. Boix met een sublieme pass. Sanson heeft problemen om de bal te vangen. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Gaudí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:4

11e minuut.
Doeltrap. Gaudí trapt de bal weg van het doel. Gallart probeert naar een medespeler te passen. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gaudí trapt de bal weg. Gallart speelt de bal door. Sanson rent richting de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Gaudí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:5

14e minuut.
Da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Sanson is nu in balbezit. Areny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson verovert de bal door een tackle van achteren. Sanson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Gallart geeft de bal voor. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Boix geeft een lange en hoge pass. Da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Çakıl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Barretó trapt de bal weg. Gallart kopt de bal weg. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:6

19e minuut.
Çakıl geeft de bal voor. Acosta is nu in balbezit. Gallart is nu in balbezit. Gallart geeft de bal voor. Barretó heeft problemen om de bal te vangen. Gaudí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanson rent richting de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:7

21e minuut.
Klungelig pakt Vilarrubla de bal. Gaudí probeert naar een medespeler te passen. Pean kopt de bal weg. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel. Gaudí bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:8

23e minuut.
Gaudí speelt de bal door. Gallart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallart geeft de bal voor. Sanson springt en kopt de bal. Gaudí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ... Daar is Barretó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl schiet op doel. Gaudí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:9

27e minuut.
Marsol is nu in balbezit. Acosta onderschept slim de pass. Acosta geeft een hoge lob. Sanson is nu in balbezit. Sanson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Çakıl rent richting de bal. Çakıl geeft de bal voor. Daar is Marsol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pean passt de bal zonder na te denken. Sanson rent richting de bal. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boix bereikt de bal nog maar net als eerste. Boix haalt uit met een fantastische trap. Gaudí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sanson rent richting de bal. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:10

31e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Boix is nu in balbezit. Boix probeert naar een medespeler te passen. Sanson heeft problemen om de bal te vangen. Sanson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:11

33e minuut.
Gallart met een sublieme pass. Acosta controleert de bal met de borst. Acosta passt de bal zonder na te denken. Sanson rent richting de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:12

35e minuut.
Gaudí trapt de bal weg. Pintat kopt de bal weg. Gallart met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gaudí speelt de bal door. Gallart rent richting de bal. Gallart passt de bal met de wreef. Sanson rent richting de bal. Sanson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal met de wreef. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel. Gaudí maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:13

41e minuut.
Gallart geeft de bal voor. Areny probeert de bal aan de voet te houden. Sanson is nu in balbezit. Sanson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:14

43e minuut.
Gaudí met een sublieme pass. Pean kopt de bal weg. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barretó de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gallart kopt de bal weg. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta passt de bal zonder na te denken. Sanson heeft problemen om de bal te vangen. Sanson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracs Tocats del Bolet 95%, PEBROTS 5%.
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:14

46e minuut.
Çakıl geeft een hoge lob. Sanson is nu in balbezit. Vilarrubla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acosta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:15

47e minuut.
Pousa met een sublieme pass. Caparrós heeft problemen om de bal te vangen. Sanson verovert de bal door een tackle van achteren. Sanson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta passt de bal in één keer door. Barretó is nu in balbezit. Sanson verovert de bal door een tackle van achteren. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Gaudí bokst de bal weg. Vilarrubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson verovert de bal door een tackle van achteren. Sanson schiet op doel. Gaudí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:16

51e minuut.
Gallart met de inworp. Abulí is nu in balbezit. Abulí geeft de bal voor. Sanson maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaudí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:17

55e minuut.
Gallart onderschept slim de pass. Gallart met een sublieme pass. Vilarrubla probeert naar een medespeler te passen. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanson rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanson rent richting de bal. Sanson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:18

58e minuut.
Boix is nu in balbezit. Gallart is nu in balbezit. Gallart geeft een lange en hoge pass. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gallart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pean rent richting de bal. Pean geeft een hoge lob. Sanson rent richting de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Faugerat probeert naar een medespeler te passen. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sanson de bal. Sanson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Areny bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta onderschept slim de pass. Gallart rent richting de bal. Gallart geeft een lange en hoge pass. Sanson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:19

65e minuut.
Çakıl kopt de bal weg. Çakıl geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Da Silva de bal onder controle te krijgen. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel. Gaudí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Boix heeft problemen om de bal te vangen. Boix geeft de bal voor. Sanson kan de bal niet met de borst controleren. Sanson draait met de bal, schiet en ... Gaudí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:20

69e minuut.
Gallart onderschept slim de pass. Areny probeert naar een medespeler te passen. Marsol bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barretó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:21

71e minuut.
Areny passt de bal zonder na te denken. Gallart met een sublieme pass. Sanson is nu in balbezit. Sanson heeft problemen om de bal te vangen. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Sanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanson passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Gaudí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:22

76e minuut.
Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl geeft de bal voor. Klungelig pakt Vilarrubla de bal. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:23

82e minuut.
Areny rent richting de bal. Acosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Areny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilarrubla met een snel genomen vrije trap. Faugerat kopt de bal weg. Çakıl met een sublieme pass. Daar is Sanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallart speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Areny rent richting de bal. Boix onderschept slim de pass. Boix met een sublieme pass. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Gaudí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:24

86e minuut.
Vilarrubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrubla geeft een lange en hoge pass. Abulí kopt de bal weg. Gallart heeft problemen om de bal te vangen. Gallart geeft een lange en hoge pass. Gaudí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanson rent richting de bal. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:25

89e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Gaudí met een sublieme pass. Pean kopt de bal weg. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Gaudí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sanson de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Gaudí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracs Tocats del Bolet 87%, PEBROTS 13%.
Cracs Tocats del Bolet - PEBROTS 0:26