Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emprenyadors i els 7 nanets PEBROTS
Normal Tactiek 4-3-1-2
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 63.6
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Pean speelt de bal door. Gallart geeft de bal voor. Sanson rent richting de bal. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Bonfill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:1

5e minuut.
Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanson is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Baró ... Strafschop! Sanson raakt geblesseerd tijdens het duel. Acosta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bonfill bokst de bal weg. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:2

6e minuut.
Arroio met een sublieme pass. Moreira heeft problemen om de bal te vangen. Acosta onderschept slim de pass. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:3

9e minuut.
Pušić probeert naar een medespeler te passen. Faugerat is nu in balbezit. Faugerat geeft een lange en hoge pass. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:4

11e minuut.
Pean geeft de bal voor. Sanson kopt de bal weg. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Baró probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gallart kopt de bal weg. Daar is Sanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millat speelt de bal door. Boix controleert de bal met de borst. Boix schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Faugerat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boix bereikt de bal nog maar net als eerste. Boix met een sublieme pass. Klungelig pakt Çakıl de bal. Çakıl geeft de bal voor. Bonfill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:5

19e minuut.
Abulí maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Sanson de bal. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson onderschept slim de pass. Sanson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sanson rent richting de bal. Sanson passt de bal met de wreef. Çakıl met een sublieme pass. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Moreira controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Puig-arnal neemt vlug de vrije trap. Acosta kopt de bal weg. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:6

24e minuut.
Figueres met een sublieme pass. Klungelig pakt Colom de bal. Colom passt de bal met de wreef. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ... Bonfill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:7

25e minuut.
Abulí met een snelle inworp. Gallart is nu in balbezit. Gallart geeft de bal voor. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:8

26e minuut.
Colom rent richting de bal. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gallart de bal. Gallart geeft een hoge lob. Sanson krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Millat rent richting de bal. Sanson verovert de bal door een tackle van achteren. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:9

28e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson is nu in balbezit. Daar is Sanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Bonfill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:10

35e minuut.
Klungelig pakt Adroher de bal. Boix bereikt de bal nog maar net als eerste. Boix passt de bal zonder na te denken. Sanson is nu in balbezit. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Çakıl probeert naar een medespeler te passen. Sanson heeft problemen om de bal te vangen. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson onderschept slim de pass. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Bonfill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:11

39e minuut.
Pean probeert naar een medespeler te passen. Sanson rent richting de bal. Sanson passt de bal in één keer door. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Millat geeft een lange en hoge pass. Jorn probeert de bal met de borst te controleren. Faugerat probeert naar een medespeler te passen. Sanson rent richting de bal. Sanson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:12

44e minuut.
Gallart rent richting de bal. Gallart geeft een lange en hoge pass. Millat is nu in balbezit. Sanson onderschept slim de pass. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:13

45e minuut.
Çakıl speelt de bal door. Sanson is nu in balbezit. Klungelig pakt Sanson de bal. Sanson draait met de bal, schiet en ... Bonfill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emprenyadors i els 7 nanets 78%, PEBROTS 22%.
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:14

51e minuut.
Gasc is nu in balbezit. Gallart verovert de bal door een tackle van achteren. Gallart geeft een lange en hoge pass. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:15

53e minuut.
Boix passt de bal met de wreef. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl passt de bal in één keer door. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson haalt uit met een fantastische trap. Bonfill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Çakıl geeft een lange en hoge pass. Colom rent richting de bal. Gallart verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Bonfill trapt de bal weg van het doel. Pean kopt de bal weg. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sanson controleert de bal met de borst. Sanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:16

58e minuut.
Çakıl passt de bal met de wreef. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson passt de bal in één keer door. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. Bonfill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:17

60e minuut.
Çakıl heeft problemen om de bal te vangen. Çakıl speelt de bal door. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:18

61e minuut.
Klungelig pakt Gasc de bal. Baró is nu in balbezit. Baró passt de bal met de wreef. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gallart neemt de hoekschop. Sanson krijgt zijn hoofd ertegen. Bonfill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:19

65e minuut.
Millat geeft de bal voor. Abulí kopt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baró de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gallart zal de hoekschop nemen. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Klungelig pakt Baró de bal. Sanson rent richting de bal. Sanson geeft een lange en hoge pass. Boix bereikt de bal nog maar net als eerste. Boix schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:20

69e minuut.
Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl passt de bal zonder na te denken. Sanson rent richting de bal. Sanson schiet op doel. Bonfill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:21

71e minuut.
Gallart heeft problemen om de bal te vangen. Pean speelt de bal door. Faugerat probeert naar een medespeler te passen. Sanson is nu in balbezit. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:22

74e minuut.
Daar is Boix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boix speelt de bal door. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:23

75e minuut.
Abulí probeert naar een medespeler te passen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft de bal voor. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Baró trapt de bal weg. Gallart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallart met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Bonfill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:24

80e minuut.
Sanson kopt de bal weg. Daar is Gallart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallart speelt de bal door. Sanson is nu in balbezit. Sanson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pean kopt de bal weg. Klungelig pakt Gallart de bal. Gallart met een sublieme pass. Sanson is nu in balbezit. Sanson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bonfill trapt de bal weg van het doel. Boix kopt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:25

84e minuut.
Acosta met een sublieme pass. Çakıl rent richting de bal. Çakıl probeert naar een medespeler te passen. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:26

86e minuut.
Vinent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallart kopt de bal weg. Sanson is nu in balbezit. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Bonfill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Baró de bal. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Bonfill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emprenyadors i els 7 nanets 89%, PEBROTS 11%.
Emprenyadors i els 7 nanets - PEBROTS 0:27