Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols Atlètic Club Llops Adictes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Dragó speelt de bal door. Barberà bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buixeda. Barberà roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Barberà kan niet meer verder spelen. Nasr komt het veld opgelopen. Freitas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pou kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Sansa heeft problemen om de bal te vangen. Muntanter speelt de bal door. Daar is Abelló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr draait met de bal, schiet en ... Tugues kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sansa draait met de bal, schiet en ... Tugues speelt de bal door. Freitas kopt de bal weg. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Abellan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bernaus komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Dragó is nu in balbezit. Dragó met een sublieme pass. Buixeda rent richting de bal. Nasr verovert de bal door een tackle van achteren. Nasr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bonjorn trapt de bal weg van het doel. Sansa kopt de bal weg. Buixeda heeft problemen om de bal te vangen. Nasr is nu in balbezit. Nasr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Freitas geeft de bal voor. Abelló speelt de bal door. Dragó heeft problemen om de bal te vangen. Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Atlètic Club 52%, Llops Adictes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terratrèmols Atlètic Club - Llops Adictes 0:0

48e minuut.
Tugues met een sublieme pass. Muntanter probeert de bal met de borst te controleren. Muntanter speelt de bal door. Nasr is nu in balbezit. Nasr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dragó probeert de bal aan de voet te houden. Freitas rent richting de bal. Freitas passt de bal in één keer door. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr schiet op doel. Tugues bokst de bal weg.

71e minuut.
Dragó passt de bal met de wreef. Castellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marsol de bal. Castellà is nu in balbezit. Castellà schiet op doel. Bonjorn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Llops Adictes 1:0

77e minuut.
Dragó is nu in balbezit. Dragó geeft een hoge lob. Homar heeft problemen om de bal te vangen. Marsol is nu in balbezit. Marsol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Dragó de bal onder controle te krijgen. Sansa is nu in balbezit. Sansa speelt de bal door. Nasr rent richting de bal. Nasr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Atlètic Club 52%, Llops Adictes 48%.
Terratrèmols Atlètic Club - Llops Adictes 1:0