Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols Lletjos Escurçons Atlètic
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Torà bereikt de bal nog maar net als eerste. Torà geeft een hoge lob. Fàbregas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Lletjos - Escurçons Atlètic 0:1

20e minuut.
Bernadó is nu in balbezit. Bernadó geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duarte de bal. Torà rent richting de bal. Torà draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Llauradó passt de bal met de wreef. Picanyol kan de bal niet met de borst controleren. Duarte speelt de bal door. Torà is nu in balbezit. Torà haalt uit met een fantastische trap. Llopart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Lletjos 51%, Escurçons Atlètic 49%.
Terratrèmols Lletjos - Escurçons Atlètic 0:1

53e minuut.
Guasch onderschept slim de pass. Picanyol verovert de bal door een tackle van achteren. Picanyol geeft de bal voor. Klungelig pakt Roure de bal. Roure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bonjorn verovert de bal door een tackle van achteren. Bernadó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mons. Bernadó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bernadó kan niet meer verder spelen. Ramonatxo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mauri rent richting de bal. Roure bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roure raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Roure kan niet meer verder spelen. Baradad komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bonjorn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dafis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rifé is nu in balbezit. Rifé geeft een hoge lob. Ribes rent richting de bal. Duarte onderschept slim de pass. Duarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Lletjos - Escurçons Atlètic 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Lletjos 53%, Escurçons Atlètic 47%.
Terratrèmols Lletjos - Escurçons Atlètic 0:2